Tefaf

Kunstbeurs Tefaf voortijdig beëindigd vanwege coronavirus

Print
Kunstbeurs Tefaf voortijdig beëindigd vanwege coronavirus

Afbeelding: Raoul van den Booren

Maastricht -

The European Fine Art Fair in Maastricht, Tefaf, is voortijdig beëindigd, zo meldt de organisatie woensdagmiddag. Belangrijkste reden is dat een van de standhouders positief getest is op coronavirus.

Tefaf zou oorspronkelijk tot en met zondag 15 maart duren in Mecc Maastricht, maar vanwege gezondheidsoverwegingen is besloten de beurs woensdagavond te sluiten. De deuren blijven woensdag open tot 19.00 uur.

Kunstbeurs Tefaf voortijdig beëindigd vanwege coronavirus
Afzetting met linten bij de Tefaf Foto: Raoul van den Booren

Lees ook: Standhouder Tefaf besmet met corona

Eerder woensdagmiddag werd bekend dat een van de standhouders van Tefaf positief werd getest op het Covid-19 virus. Volgens GGD zou de persoon pas afgelopen maandag ziekteverschijnselen tonen, nadat de standhouder terugkwam van de beurs in Maastricht.

Coronavirus: actuele stand. Video: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen