Man (26) uit Echt verdacht van gewelddadige dood buuttereedner Frank Schrijen

Print
Man (26) uit Echt verdacht van gewelddadige dood buuttereedner Frank Schrijen

Afbeelding: Theo Peeters/AD

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Vierlingsbeek / Maashees / Holthees / Overloon / Groeningen / Boxmeer -

De politie heeft dinsdagmiddag in een woning in Gilze een 26-jarige man uit Echt aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij buuttereedner Frank Schrijen uit Boxmeer om het leven heeft gebracht.

Frank Schrijen (56) werd zondag 1 maart dood aangetroffen in zijn woning in Boxmeer. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. Door de politie is een groot onderzoek gestart. Dit onderzoek leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de 26-jarige verdachte. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Lees ook: Moord op buuttereedner: recherche onderzoekt ‘duistere kanten’ van ‘Gradje Boemel’

Ook de woning in Gilze, waar de verdachte verbleef, is door de politie doorzocht. Daarbij zijn verschillende goederen in beslag genomen. De politie doet nog verder onderzoek naar exacte relatie tussen het slachtoffer en de verdachte en de precieze aanleiding voor de gewelddadige dood. Daarover worden op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen