OLS-loting afgelast vanwege Coronavirus

Print
OLS-loting afgelast vanwege Coronavirus

Loting van de optochtvolgorde van het OLS in Sevenum, vorig jaar. In Meijel gooit dit jaar het coronavirus vooralsnog roet in het eten. Afbeelding: foto: René Corten

Meijel -

De loting van de optochtvolgorde van het OLS 2020 in Meijel, die vrijdag 13 maart zou plaatsvinden, is afgelast. Mogelijk wordt er een nieuwe datum geprikt in april.

De stichting die het Oud Limburgs Schuttersfeest dit jaar in Meijel organiseert, wil elk risico op verdere verspreiding van het virus beperken. Dat Meijel vlak bij de grens met Noord-Brabant ligt, heeft meegespeeld in de beslissing om de loting voorlopig even op te schorten. Mocht het coronavirus de komende weken niet ingedamd worden, dan wordt de loting zonder publiek gehouden. De trekking zal dan middels een livestream te volgen zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen