ABC-restaurant in Sevenum gaat tot 31 maart dicht

Print
ABC-restaurant in Sevenum gaat tot 31 maart dicht

Het ABC-restaurant is tot 31 maart dicht. Afbeelding: Lé Giesen

Sevenum -

Het ABC-restaurant in Sevenum gaat tot en met 31 maart dicht. Dat meldt eigenaar Ronald Hoppzak. „We moeten het coronavirus met z’n allen zo veel mogelijk in zien te perken”, zegt de ondernemer, die ook eigenaar is het nabijgelegen vakantiepark De Schatberg.

In het ABC-restaurant van Hoppzak kunnen 1157 mensen tegelijkertijd een vorkje prikken. „Dan kun je wel beweren dat het hier om 11 verschillende restaurants gaat, maar als de regering zegt dat het niet verantwoord is om meer dan honderd mensen in één ruimte bij elkaar te brengen, moet je dat als ondernemer ook gewoon niet doen”, zegt Hoppzak.

De beide indoor speeltuinen die in het gebouw van het ABC-restaurant zijn gevestigd, blijven vooralsnog wel open. Maar hier mogen de komende weken maar honderd mensen tegelijkertijd binnen zijn. Hetzelfde geldt voor het zwembad van vakantiepark De Schatberg, zegt Hoppzak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen