Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Print
Ondernemersawards Westelijke Mijnstreek gaat niet door

Afbeelding: Mitchell Giebels

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

De uitreiking van de derde editie van de Brilliant Business Awards op 24 maart is afgelast. Het evenement dat bij Maastricht Aachen Airport zou worden gehouden volgt hiermee de aangescherpte kabinetsmaatregelen vanwege de coronapandemie.

Het evenement wordt georganiseerd door de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein en trekt rond de tweehonderdvijftig mensen. De gemeenten beraden zich momenteel over een alternatieve, innovatieve manier om de winnaars van de prijzen bekend te maken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen