Livestream

DeWolff zaterdag live vanuit Muziekgieterij

Print
DeWolff zaterdag live vanuit Muziekgieterij

DeWolff. Afbeelding: PR

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Maastricht -

De bands DeWolff en The Grand East geven zaterdagavond een concert in de Muziekgieterij in Maastricht. Omdat concerten met publiek vanwege de Coronavirus-pandemie geen doorgang kunnen vinden, zal het optreden via een livestream te zien zijn.

De live-uitzending wordt verzorgd door M-PX, het productiehuis van de Muziekgieterij. M-PX en de twee bands willen daarmee culturele instellingen en het publiek, die worden getroffen door de situatie rondom het coronavirus, een hart onder de riem steken. Muziek is daarbij drijfveer en bindmiddel, zo melden de initiatiefnemers.

DeWolff heeft zijn Europese tournee – met The Grand East in het voorprogramma – vanwege de pandemie moeten staken. Het concert in de Muziekgieterij kan vanaf 19.30 uur bekeken worden via https://dewolff.muziekgieterij.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen