Dit is de Mol van het 20ste seizoen van Wie is de Mol?

Print
Dit is de Mol van het 20ste seizoen van Wie is de Mol?

De finalisten: Buddy, Miljuschka, Rob en Nathan. Afbeelding: AvroTRos

De saboteur van het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is bekend. Zanger Rob Dekay, 24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en acteur Buddy Vedder stonden in de finale.

Zaterdagavond kwam in het Amsterdamse Vondelpark het hoge woord eruit: Rob Dekay is de Mol.

Miljuschka en Nathan werden de verliezende finalisten, Buddy de winnaar. Volgens de groep toonde Dekay zich een goede Mol door het vertrouwen van de groep te winnen. Nog niet eerder wisselden de kandidaten zo laat in het spel van hoofdverdachte.

Dekay liet op zijn been een blauwe taxi en ‘haha’ in het Chinees tatoeëren. ,,Ik zaaide al verwarring voordat we gingen draaien. Bijvoorbeeld dat het mijn droom was om Mol te zijn, zo was ik continu bezig met de overfanatieke zuigende kandidaat te zijn.’’

Geen publiek

De finale van het populaire spel kreeg een bitter randje toen tijdens de uitzendingen de impact van het coronavirus rap duidelijk werd. Ironisch genoeg werd Wie is de Mol? dit jaar opgenomen in China, het land waar het virus begon. Waar normaal gesproken de indrukwekkende dronebeelden fans doen overhalen ‘het land van de Mol’ te bezoeken, is dat nu onwaarschijnlijk. In Vondel CS was vanavond geen publiek welkom. Presentator Rik van de Westelaken moest dus extra zijn best doen de spanning erin te houden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen