Moskeeën in Midden- en Noord-Limburg sluiten hun deuren tot en met 31 maart vanwege corona

Print
Moskeeën in Midden- en Noord-Limburg sluiten hun deuren tot en met 31 maart vanwege corona

Moskeeën in Noord- en Midden-Limburg sluiten vanwege het coronavirus tijdelijk hun deuren. Afbeelding: Laurens Eggen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Reuver / Panningen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide -

Moskeeën in Midden- en Noord-Limburg sluiten hun deuren tot en met 31 maart vanwege het coronavirus.

Het gaat om de moskeeën in Roermond, Venlo, Tegelen, Gennep, Reuver, Panningen en Venray. Dat heeft het crisis- en preventieteam van Samenwerking Moskeeën Limburg (SML) zondag laten weten.

Crisisberaad

De moskeeën hebben zondag een crisisberaad gehad nadat het kabinet nieuwe maatregelen tegen het coronavirus had afgekondigd. Het crisis- en preventieteam van de moskeeën heeft besloten tot sluiting over te gaan tot in ieder geval het einde van deze maand.

Maatregelen

Daarnaast adviseert SML om de aanvullende maatregelen van de veiligheidsregio’s en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op te volgen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen