Collecteweek ReumaNederland in digitale vorm

Print
Collecteweek ReumaNederland in digitale vorm

Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Deze week is de collecteweek van ReumaNederland. Vanwege de coronapandemie is besloten dit jaar niet huis aan huis met de collectebus rond te gaan, maar enkel digitaal.

„We zien het als onze verantwoordelijkheid naar onze collectanten en naar de mensen bij wie we aan de deur komen om er alles aan te doen om de mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen”, vertelt Jan-Willem Förch, algemeen directeur van ReumaNederland. Maar omdat de collecteweek een belangrijke bron van inkomsten is, kan er op de website een digitale collectebus worden aangemaakt. Deze collectebus kan via e-mail en sociale media langs vrienden worden rondgegaan. Via de website van ReumaNederland kan iedereen een actie starten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen