Het wordt eventjes lente: temperaturen tot 19 graden

Print
Het wordt eventjes lente: temperaturen tot 19 graden

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

De zon laat zich deze week volop zien en de temperaturen worden erg aangenaam, meldt Weeronline. Woensdag kan het in het zuidoosten 19 graden worden.

Het lenteachtige weer is echter van korte duur. Aan het eind van de week draait de wind naar het noordoosten en komt er vrij koude lucht ons land binnen.

Het hoogtepunt van deze lenteachtige periode is op dinsdag en woensdag. De zon schijnt dan volop en slechts enkele stapelwolken of sluierwolken weten het zonlicht te temperen. Woensdag kan het in het zuidoosten lokaal 19 graden worden. Ook elders in het zuiden en oosten is het heel aangenaam met 17 tot 18 graden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen