Gratis licentie voor online leeromgeving basis- en voortgezet onderwijs

© ingimage

Basis- en middelbare scholen kunnen nu via Muiswerk Flexi en Numo een gratis licentie aanvragen, waarmee ze leerlingen toegang tot een online leeromgeving kunnen bieden tot het eind van het schooljaar.

Redactie

Muiswerk Flexi biedt een online leeromgeving voor leerlingen van het basisonderwijs. Voor de niveaus van groep 1 tot en met 8 gaat het om de vakken Nederlands, Engels, wiskunde, rekenen, Frans, Spaans en binnenkort ook Duits. Muiswerk Flexi biedt veel lesmateriaal, formatieve toetsjes, effectieve instructies en feedback aan.

Numo doet ditzelfde voor leerlingen van het middelbaar onderwijs. Zij krijgen op alle niveaus de vakken rekenen, wiskunde, Nederlands en Engels aangeboden. Iedere leerling krijgt een persoonlijk programma, met oefenmateriaal op maat.

Kosteloos

Zowel voor Muiswerk Flexi als voor Numo kunnen scholen vrijblijvend en kosteloos een account aanmaken. Als dit account er is, kunnen docenten vanuit huis Numo oefenmateriaal klaarzetten voor hun leerlingen. De leerlingen werken vervolgens vanuit huis aan de lesstof. De voortgang van de oefenstof van leerlingen kan live worden gevolgd door de docent.

Bel voor meer informatie naar 0297-361664. Een proeflicentie kan worden aangevraagd via de volgende links: Muiswerk Flexi of Numo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee