Laeve Greun Graashook uitgesteld naar september

Print
Laeve Greun Graashook uitgesteld naar september

In Grashoek ontstond in 2016 discussie over de energietransitie nadat een ontwikkelaar een zonneweide wilde aanleggen. Afbeelding: De Limburger

Grashoek -

Het duurzaamheidsevenement ‘Laeve Greun Graashook’ is uitgesteld naar september. Het driedaagse evenement zou dit weekend plaatsvinden.

De werkgroep Duurzaam Grashoek wil met dit evenement de bevolking voorlichten over de naderende energietransitie. In het dorp ontstond in 2016 discussie daarover nadat een ontwikkelaar een zonneweide tegen de rand van het dorp aan wilde realiseren, wat tot verzet vanuit de bevolking leidde. Gemeente Peel en Maas heeft inmiddels toegezegd 20.000 euro bij te dragen aan het evenement.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen