Reünie honderdjarige harmonie St. Catharina na zomervakantie

Print
Reünie honderdjarige harmonie St. Catharina na zomervakantie

Afbeelding: ING Image

Leunen -

De reünie waarmee de honderdjarige harmonie St.Catharina uit Leunen op 5 april het eeuwfeest zou aftrappen, is uitgesteld tot na de zomervakantie.

Vanwege de verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, besloot het bestuur maandag de bijeenkomst in MFC De Baank af te blazen.

De jubilerende muziekvereniging voor de Venrayse kerkdorpen Leunen, Veulen en Heide werd op 1 augustus 1920 opgericht als fanfare, vernoemd naar de patroonheilige van het Leunse rectoraat. Sinds 1983 is St. Catharina een harmonie.

De reünie is bedoeld voor leden, oud-leden en de vriendenclub, maar ook andere belangstellenden. Deelname is gratis, bezoekers kunnen zich aanmelden via reunie@harmoniestcatharina.nl. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen