Veerpontjes Maasvallei later in de vaart

Print
Veerpontjes Maasvallei later in de vaart

Veerpontje bij Grevenbicht. Afbeelding: Archief De Limburger/Rob Oostwegel

Neer / Reuver / Beesel / Ohé en Laak / Grevenbicht / Geulle / Maasbracht -

De veerpontjes in rivierpark Maasvallei en tussen Neer en Beesel varen later uit in verband met de uitbraak van het Coronavirus.

Dat heeft rederij Fransbergen, eigenaar van de pontjes, besloten. De pontjes varen normaal gesproken vanaf het eerste weekeinde van april maar dit is nu met in ieder geval een week uitgesteld. De voorlopige start van het seizoen staat gepland in het Paasweekeinde. Op een later moment wordt bekendgemaakt of deze start definitief is. De rederij zegt pas te gaan varen als ook de horeca weer groen licht krijgt om te openen. Het gaat om drie veerpontjes in rivierpark Maasvallei; tussen Ohé en Laak en Ophoven, Grevenbicht en Rotem en tussen Geulle en Uikhoven. De rederij houdt ook het fiets- en voetveer tussen Neer en Beesel aan de kant.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen