Rechtbank

Drie Limburgse bedrijven failliet verklaard

Print
Drie Limburgse bedrijven failliet verklaard

Afbeelding: Jeroen Kuit

Kronenberg / Stramproy / Roermond -

De rechtbank in Roermond heeft dinsdag drie bedrijven met in totaal 48 medewerkers failliet verklaard. Het gaat om de twee bv’s van ingenieursbureau Montair Process Technology uit Kronenberg en om softwarebedrijf Aiming-FA uit Stramproy.

Montair Process Technology is opgericht in 1971. Het bedrijf is een zelfstandig onderdeel van de Manders Industries groep met zusterbedrijven in het binnen- en buitenland. De twee bv’s van Montair Process Technology hebben 43 medewerkers in dienst.

Aiming-FA ontwikkelt software voor ondernemingen met een buitendienst. Bij het bedrijf werken volgens de rechtbank vijf mensen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen