Roland Garros verplaatst naar eind september

Print
Roland Garros verplaatst naar eind september

Afbeelding: AP

Roland Garros wordt verplaatst naar eind september.

Dat heeft de organisatie van het Grand Slam-toernooi van Parijs dinsdagmiddag bekend gemaakt. Het tennistoernooi stond gepland eind mei, maar wordt nu tussen 20 september en 5 oktober afgewerkt.

De organisatie van Roland Garros heeft de knoop nu al doorgehakt, omdat ze niet verwacht dat de situatie in Europa op 18 mei - de start van het kwalificatioetoernooi - is verbeterd.

Het tweede Grand Slam-toernooi van het jaar - na de Australian Open - wordt mogelijk dus het laatste Grand Slam-toernooi als het grastoernooi van Wimbledon in Londen (29 juni - 12 juli) en de US in New York (31 augustus-14 september) wel gewoon doorgang vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen