Hartverwarmend: bekende Noord-Limburgers steunen zorgpersoneel VieCuri

Print
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Het coronavirus verspreidt zich steeds sneller door Nederland. Ook in Limburg is de impact steeds meer voelbaar. De maatregelen om het virus tegen te gaan beperken velen, maar zorgen ook voor saamhorigheid. In een videoboodschap steken bekende Noord-Limburgers zoals Chantal Janzen, Huub Stapel, Twan Huys en Lex Uiting het zorgpersoneel van ziekenhuizen VieCuri in Venlo en Venray een hart onder de riem.

In de videoboodschap is te zien hoe de bekende Limburgers respect hebben voor de medewerkers van de ziekenhuizen in Noord-Limburg.

'Niet opgeven!'
,,Ik wil jullie laten weten dat ik aan jullie denk. Jullie inzet voor de patiënten: hartverwarmend. Een hele grote buiging en grote chapeau”, zegt acteur Huub Stapel.

Ook presentator Twan Huys denkt aan het zorgpersoneel. ,,We maken ons grote zorgen en jullie zijn in de frontlinie de enige die ons nu kunnen helpen. Daarvoor wil ik jullie heel erg bedanken.”

,,Jullie zijn de échte helden van Nederland. Niet opgeven! Dit zullen we allemaal nooit vergeten”, maakt zanger Lex Uiting duidelijk in het filmpje.

Lovende woorden van actrice en presentatrice Chantal Janzen. ,,We willen jullie laten weten dat we jullie heel erg waarderen en jullie heel erg bedanken. En wensen jullie alle geluk, sterkte, kracht en vooral energie om met dit geweldige werk door te gaan.”

Geraakt
Niet alleen bekende Limburgers tonen hun respect. Eerder op woensdag overhandigde verschillende supportersgroepen van VVV-Venlo een groot spandoek als blijk van steun.

VieCuri laat weten enorm ontroerd te zijn door deze initiatieven. ,,Een warmer hart onder de riem is bijna niet denkbaar. Een heel groot dank je wel!”, zegt het ziekenhuis.