Deel A2 dit weekend dicht vanwege onderhoud aan 27 km snelweg

Print
Deel A2 dit weekend dicht vanwege onderhoud aan 27 km snelweg
Kelpen-Oler -

De A2 gaat dit weekend vanwege onderhoudswerkzaamheden dicht tussen knooppunt Leenderheide bij Eindhoven en afrit Kelpen-Oler. Dat meldt Rijkswaterstaat.

De snelweg is van vrijdag 20 maart 21.00 uur tot maandag 23 maart 05.00 uur over een traject van ruim 27 kilometer in zuidelijke richting afgesloten. Het gaat om geplande onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat.

Tijdens de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten afgesloten, net als de parkeerplaatsen ’t Haasje en Roevenpeel. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot een halfuur.

Verkeer omgeleid

Verkeer vanuit Breda wordt omgeleid via Antwerpen en verkeer vanuit Eindhoven/Den Bosch wordt via de A67 en de A73 gestuurd. Verkeer vanuit Utrecht wordt omgeleid via de A15, A50 en A73. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk uitgesteld.

In het weekend van vrijdag 1 mei tot maandag 4 mei zijn er ook werkzaamheden aan de A2, op hetzelfde traject.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen