Vijf nieuwe sterfgevallen in Noord- en Midden-Limburg

Print
Vijf nieuwe sterfgevallen in Noord- en Midden-Limburg

Afbeelding: ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Laar -

In Noord- en Midden-Limburg zijn de afgelopen 24 uur vijf nieuwe sterfgevallen gemeld aan de GGD als gevolg van het coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal doden als gevolg van het coronavirus in deze regio op twaalf.

De 5 overleden patiënten komen uit de gemeenten Weert (2), Peel en Maas, Venlo en Venray. Deze personen waren respectievelijk 71, 86, 86, 84 en 87 jaar, meldt de GGD Limburg-Noord. Er zijn nu in totaal 167 besmettingen bevestigd.

Lees hier meer over het coronavirus

Vanwege het aangepaste testbeleid geeft het aantal besmettingen niet het totale beeld weer. Niet alle verdachte, besmette personen worden getest. Vooral mensen uit kwetsbare groepen die meer risico lopen op een ernstig verloop van de ziekte en waarbij het voor de juiste behandeling belangrijk is om zeker te weten of ze het coronavirus hebben, worden getest.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen