Zes tips na uitzending Opsporing Verzocht over gewapende overval op supermarkt in Sittard

Print
Zes tips na uitzending Opsporing Verzocht over gewapende overval op supermarkt in Sittard

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bij de politie zijn zes tips binnengekomen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht over de gewapende overval op een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard

Twee mannen bedreigden daar vorige maand het personeel en klanten met een steekwapen. Het tweetal stormde op zaterdag 1 februari tegen half acht de supermarkt aan de Bremstraat binnen. Nadat ze een greep in meerdere kassa’s hadden gedaan, gingen de overvallers ervandoor. Het personeel en de klanten bleven geschrokken achter. Het tweetal vluchtte te voet met het buitgemaakte geld in de richting van de Veestraat.

Lees ook: Twee mannen overvallen supermarkt in Sittard

De politie deed via Burgernet een oproep voor getuigen en startte een onderzoek. Dit heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten. De bewakingsbeelden waarop de verdachten te zien zijn, werden online gedeeld en waren te zien in Opsporing Verzocht. Het leverde de politie zes tips op.

Signalement

Het gaat om twee getinte jongens. Een van de verdachten was gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek, een zwarte trui met capuchon, zwarte handschoenen en zwarte sneakers. De tweede verdachte droeg een zwarte joggingbroek met oranje details, een donkerblauwe trui met capuchon, zwarte handschoenen en zwarte sneakers.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen