Samenwerking Gilde en Zorggroep succes

Print
Samenwerking Gilde en Zorggroep succes

Dankzij het maatwerktraject kan iedereen snel aan de slag in de zorg. Afbeelding: Stefan Koopmans

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De samenwerking tussen Gilde Zorgcollege en De Zorggroep om herintreders en zij-instromers snel klaar te stomen via een maatwerktraject, is een succes. Daarom wordt ze dit jaar voortgezet.

Om de druk in de zorgsector te verlichten, hebben Gilde Zorgcollege en De Zorggroep in 2019 de handen ineengeslagen. Met scholing in de vorm van een maatwerktraject kunnen kandidaten binnen afzienbare tijd als zorgondersteuners ingezet worden.

Dankzij het maatwerk kan iedereen, ongeacht niveau of werkervaring snel aan de slag in de zorg. Doorstroming hoort eveneens tot de mogelijkheden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen