Distributiecentra Albert Heijn zaterdag getroffen door storing

Print
Distributiecentra Albert Heijn zaterdag getroffen door storing

Afbeelding: ANP

Distributiecentra van Albert Heijn hebben zaterdag te maken gehad met een storing, waardoor de aanlevering van boodschappen extra bemoeilijkt werd.

Dat bevestigt de supermarktketen na berichtgeving van De Telegraaf. De storing begon in de ochtend en is „in de loop van de dag” opgelost, laat een woordvoerder weten.

Drukte

Supermarkten hebben de afgelopen tijd te kampen gehad met grote drukte. Veel klanten sloegen met het oog op maatregelen tegen het nieuwe coronavirus extra grote voorraden in, met lege winkelschappen tot gevolg. De distributiecentra en aanvoerketens van supermarktketens draaiden op maximale capaciteit. Ook verruimden gemeenten de bevoorradingstijden voor supermarkten.

Dat distributiecentra van Albert Heijn juist in deze tijden werden getroffen door een storing, noemt de supermarktketen een „heel vervelende samenloop van omstandigheden”. Hoeveel distributiecentra last hadden van het mankement, kon het bedrijf niet aangeven. Een woordvoerder benadrukt dat supermarkten op dit moment weer worden bevoorraad.

Coronavirus: actuele stand. Video: De Limburger