Corona leidt tot toename aanvragen haartransplantatie

Print
Corona leidt tot toename aanvragen haartransplantatie

Afbeelding: © Getty Images

Maastricht / Itteren -

“Sinds het ingaan van de aangescherpte maatregelen, zien wij een aanzienlijke toename in het aantal aanvragen voor een haartransplantatie”, zegt dr. Coen Gho van Hair Science Institute (Maastricht/Amsterdam).

Vooral acteurs, sporters, artiesten, modellen en zakenmensen die vanwege het coronavirus noodgedwongen thuiszitten, willen hun tijd efficiënt gebruiken. De telefoon staat roodgloeiend bij onze HaarStamcel klinieken in Amsterdam en Maastricht.”

Toch sluiting Desalnietemin sluit het haarinstituut met onmiddellijke ingang de deuren tot minimaal 6 april. “De veiligheid en gezondheid van onze cliënten en medewerkers heeft momenteel de hoogste prioriteit”, benadrukt Gho. “Hair Science Institute stelt in overleg met instanties en ziekenhuizen in de regio de klinieken, beschermende materialen en hulpmiddelen ter beschikking. Veel van onze medewerkers willen ook ondersteuning bieden in de zorg van coronapatiënten. Momenteel worden onze ruimtes gereed gemaakt om coronapatiënten in isolatie te kunnen ontvangen en te behandelen, mocht hier nood aan zijn.”

De artsen zijn wel nog te raadplegen voor consult of advies via een videogesprek.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg