Ruim 3,5 miljoen mensen zien BzV-Geert Jan in konijnenpak

Print
Ruim 3,5 miljoen mensen zien BzV-Geert Jan in konijnenpak

Boer zoekt Vrouw, het roze konijnenpak werd het gesprek van de avond. Afbeelding: KRO

Meer dan 3,5 miljoen mensen kregen zondagavond in Boer zoekt Vrouw paardenfokker Geert Jan in een konijnenpak voorgeschoteld op de buis. Het populaire datingprogramma staat daarmee op de eerste plek in de top 25 best bekeken programma’s, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Er gebeurde zondagavond weer van alles in een gloednieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Van potjes pesten, koeienstaarten scheren tot het vertrek van Betty, de kijkers thuis hadden weer van alles te bespreken na de uitzending. Vooral paardenfokker Geert Jan, die in een roze konijnenpak zijn drie dames voor het slapen gaan verraste, maakte heel wat los bij het thuispubliek. ‘Ik heb nog visioenen van Geert Jan in dat pak!’, grapte een kijker maandagochtend. Toch rest er nog één vraag: wáár is de liefde bij de datende boeren? En wat zal boer Jan in de volgende aflevering onthullen?

Het was voor het NPO-programma de TV Show overigens ook een goede avond. Bijna twee miljoen mensen stemden af op Ivo Niehe, die onder meer Jutta Leerdam en Koen Verweij wist te strikken. Naar Zondag met Lubach, dat een zevende plek scoort in de lijst van best bekeken programma’s, keken 1.818.000 mensen. Het Achtuurjournaal was goed voor 3.517.000 kijkers.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →