Rodafans bieden hulp aan in tijden van coronavirus

Print
Rodafans bieden hulp aan in tijden van coronavirus

Rodafans bieden hulp aan in tijden van het coronavirus. Afbeelding: Pro Shots -Henk Korzelius

Kerkrade / Eygelshoven -

Supporters van Roda hebben een oproep geplaatst op Facebook waarin ze hulp aanbieden in tijden van het coronavirus.

De groep van Rodafans wil iedere woensdagavond en zaterdagmiddag boodschappen bezorgen bij mensen die daar nu zelf niet toe in staat zijn. Ook willen ze helpen bij andere zaken waar mankracht vereist is, zoals bij het verplaatsen van spullen of het houden van een grote schoonmaak. En de groep wil, indien nodig, vrijwilligsactiviteiten overnemen die momenteel blijven liggen.

Onder het mom van ‘samen staan we sterk’ plaatsen de supporters deze oproep. Daarbij vragen ze om aan mensen die interesse hebben in de bezorgservice, om uiterlijk dinsdag hun boodschappen door te geven die ze woensdagavond willen ontvangen en uiterlijk vrijdag de boodschappen door te geven die zaterdagmiddag bezorgd worden.

Alle verzoeken kunnen worden ingediend via mail.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen