Geleense genomineerd voor titel ‘Secretaresse van het Jaar 2020’

Print
Geleense genomineerd voor titel ‘Secretaresse van het Jaar 2020’

Afbeelding: Lex van Lieshout

Geleen -

De Geleense Marjan Hoogtanders is genomineerd voor titel ‘Secretaresse van het Jaar 2020’. Ze is één van de zes overgebleven kandidaten die nog kans maakt op de titel.

Hoogtanders is werkzaam als executive assistant bij DSM. Ze is de enige overgebleven Limburgse kandidaat. De zes genomineerden presenteren zich op 14 april voor de onafhankelijke jury en hun medekandidaten. Uiteindelijk blijven drie kandidaten over die in Amsterdam strijden om de titel ‘Secretaresse van het Jaar 2020’. Aanvankelijk zou de finale in april worden gehouden, maar vanwege de coronacrisis is het evenement verplaatst naar 16 juni.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen