Cabaretzussen uit Grubbenvorst vloggen voor thuiszittende kids

Print
Cabaretzussen uit Grubbenvorst vloggen voor thuiszittende kids

Cabaretzussen uit Grubbenvorst maken vlog voor kinderen. Afbeelding: Miriam en Carla Wijnen

Grubbenvorst -

Normaal gesproken maken ze cabaretvoorstellingen voor volwassenen. Maar nu proberen de cabaretzussen Miriam en Carla Wijnen thuiszittende kinderen of te vrolijken met een vlog.

Spelen in een theater is nu geen optie. En dus hebben de zussen uit Grubbenvorst besloten om minstens eens per week een grappige vlog te maken om alle thuiszittende kinderen een beetje op te vrolijken. De filmpjes gaan over een maffe juf die -uiteraard- ook thuis moet blijven. Ze mist haar klas en samen met haar hulphond Maurice maakt ze vrolijke filmpjes om met iedereen in contact te blijven. De muziek wordt verzorgd door Arne de Wit. De vlog is vanaf deze week te zien op het Youtubekanaal van Thuisjuf Corina.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen