Leudal in gesprek over maatregelen verkeersveiligheid in centrum Heythuysen

Print
Leudal in gesprek over maatregelen verkeersveiligheid in centrum Heythuysen

In een schetsontwerp zijn onder meer zebrapaden ingetekend. Afbeelding: Jan Paul Kuit

Heythuysen -

Om de verkeersveiligheid in het centrum van Heythuysen te verbeteren gaat de gemeente Leudal in gesprek met belangengroepen om de voorgestelde maatregelen te bespreken.

In een schetsontwerp zijn onder meer zebrapaden ingetekend en is plaats gemaakt voor loopstroken en straatmeubilair. In een overleg wordt de mening gevraagd van onder meer de dorpsraad, seniorenvereniging en Centrummanagment Heythuysen - partijen die zich in het verleden sterk maakten voor de verbetering van de veiligheid.

Lees ook: Aanpak onveilig centrum Heythuysen: ‘De problemen werden al jaren aangekaart’

Medio juni worden ook ondernemers en inwoners uitgenodigd voor een informatieavond, waarna het concept wordt omgezet in een definitieve ontwerp.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen