Temptation Island bevestigt meesmokkelen telefoons door Limburgs koppel

Print
Temptation Island bevestigt meesmokkelen telefoons door Limburgs koppel

Melissa (links) bij het kampvuur in aflevering 7. Afbeelding: RTL/Videoland

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In de nieuwste aflevering van realityshow Temptation Island is te zien dat een deelneemster een mobiele telefoon heeft meegesmokkeld, tegen de regels in. De Weertse Melissa vertelt aan het eind van de uitzending fluisterend aan Roshina dat ze een mobieltje in haar koffer heeft verstopt. Daarmee lijkt het zeker dat inderdaad een stel voortijdig de relatietest zal moeten verlaten.

Aan het einde van aflevering 7 vangen de microfoons een gesprek op fluistertoon op tussen Melissa en Roshina, die een beetje overstuur is na het tweede kampvuur. Melissa vertelt dat ze overal ontvangst heeft, maar het ding slechts een keer per dag wil aanzetten. Ze zegt dat ze haar vriend Gianni kan bereiken om een bericht te sturen en de twee vrouwen verzinnen een plan om hun geliefden te laten weten hoe het met hen gaat. Roshina: „Jij verstopt dat ding?” Melissa: „Ik heb een slot op mijn koffer, dus daar kunnen ze niet in.” Even later is op camerabeelden te zien dat Gianni een smartphone in zijn hand heeft.

Lees ook: Dit Limburgse koppel doet mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Het meenemen van een mobiele telefoon is verboden door de makers van Temptation Island. Het wordt in de aflevering nog niet duidelijk of er consequenties zijn voor Melissa en Gianni, maar al maanden gaan er geruchten dat het stel de relatietest voortijdig moest verlaten.

Temptation Island is donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of vooruit te kijken bij Videoland.