Dier van de week

Dier van de week: Rambo

Print
Dier van de week: Rambo

Rambo. Afbeelding: Dierenbeschermingscentrum Limburg

Maastricht-Airport / Maastricht / Itteren / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vijlen -

In Dierenbeschermingscentrum Limburg zitten tientallen honden, katten, konijnen en vogels die dolgraag een nieuw baasje willen. Elke week zet Saskia Thijssen van Dierenbeschermingscentrum Limburg er een in het zonnetje. Deze week laat ze onze lezers kennismaken met Rambo.

Wie is Rambo en waar komt hij vandaan?

„Rambo is een herder van pas anderhalf jaar oud. Hij heeft tot nu meerdere eigenaren gehad en hoopt nu een baasje voor het leven te vinden. Rambo is een enorm slimme en lieve hond die graag voor zijn baas werkt.”

Wat zijn Rambo’s leukste punten?

„Deze jonge knul is dol op mensen! Hij vindt het heerlijk om samen te kroelen, knuffelen en spelen. Daarnaast heeft Rambo nog een grote liefde: water. We bedoelen hier niet mee dat hij even keurig met zijn poten door water heengaat maar dat hij een snoekduik neemt zodra hij een poeltje ziet. Heerlijk toch?!”

Zijn er ook aandachtspunten voor zijn toekomstige baas?

„Rambo valt aan de lijn uit naar andere honden, naar fietsers en naar joggers en is beresterk. We zoeken daarom voor hem een baas die hem een stukje opvoeding bij wil brengen en die ervaring heeft met honden. We weten zeker dat je dan een geweldig maatje aan hem zult hebben!”

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze hond? Neem dan contact op met limburg@dierenbescherming.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →