Straatprijs Postcode Loterij van 225.000 euro valt in Kerkrade

Print
Straatprijs Postcode Loterij van 225.000 euro valt in Kerkrade

In tegenstelling tot mensen in Hoensbroek eerder dit jaar, werden de winnaars van Kerkrade vanwege het coronavirus niet verrast door Gaston Starreveld en zijn gouden enveloppen. Afbeelding: Postcode Loterij

Kerkrade / Eygelshoven -

Negen inwoners van de Winricusstraat in Kerkrade hebben gezamenlijk 225.000 euro gewonnen.

Op hun postcode 6467 BP viel de Straatprijs van de Postcode Loterij, waardoor zij enkele tienduizenden euro’s op hun rekening mogen bijschrijven.

Eén inwoner van de straat heeft 50.000 euro gewonnen. Verder krijgen zes winnaars ieder 25.000 euro en twee mensen 12.500 euro. Ook is onder de winnaars een auto verloot.

Geen gouden envelop

In tegenstelling tot normaal werden de mensen niet verrast door een bezoekje van Gaston Starreveld met zijn gouden enveloppen. Vanwege het coronavirus heeft de loterij de uitreikingen voorlopig afgelast. Als alternatief kregen de winnaars een videoboodschap van Gaston.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen