Man (56) weigert coronamaatregelen en bespuugt supermarktmedewerker

Print
Man (56) weigert coronamaatregelen en bespuugt supermarktmedewerker

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP XTRA

Een 56-jarige Tilburger is woensdagochtend opgepakt nadat hij zich agressief gedroeg tegen een winkelende vrouw en een medewerker in een supermarkt zijn gezicht spuugde. Hij zit vast op verdenking van poging tot zware mishandeling en belediging.

De man rende woensdagochtend in een supermarkt in Tilburg Zuid op een vrouw en haar kind af. Hij stopte op korte afstand en schreeuwde dat ze te dicht bij haar kind liep. Hierop vroeg een medewerker de man om te vertrekken, vanwege zijn agressieve gedrag en het niet naleven van de anderhalve meter regel. De verdachte pakte enkele biertjes en nam zonder af te rekenen de benen.

Lees ook: Supermarkt zet beveiliger in na scheldpartij door agressieve klant

In het gezicht gespuugd

Een andere medewerker van de supermarkt hield de man tegen en pakte de biertjes af. De Tilburger weigerde te vertrekken, ondanks dat dit hem drie keer werd opgedragen. Hij bleef schreeuwen en spuugde een leidinggevende vol in het gezicht. Vervolgens rende hij alsnog weg, maar hij werd door het personeel tegengehouden.

Agenten hebben de man overgenomen en aangehouden. Het geschrokken slachtoffer heeft direct zijn gezicht met water en alcohol gewassen en heeft aangifte gedaan.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee