Gedichten voor poëzieprijs worden toch gepubliceerd

Print
Gedichten voor poëzieprijs worden toch gepubliceerd

Elly Blom. Afbeelding: archief Harry Heuts

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De gedichten die de jury van de Elly Blom Poëzieprijs in Valkenburg heeft bekroond, worden volgende maand toch gepubliceerd.

De prijsuitreiking zou half april plaatsvinden, maar dat is in verband met de coronacrisis uitgesteld. De organisatie beraadt zich nog over de vraag of er later dit jaar alsnog een huldiging van de prijswinnaars komt.

De bundel waarin de ingezonden gedichten worden opgenomen, komt wel uit. De organisatie zal die per post toesturen. De winnaars van de drie hoofdprijzen krijgen vooraf bericht.

De prijs is vernoemd naar de Valkenburgse dichteres Elly Blom, die in 2011 op veel te jonge leeftijd overleed.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen