Besluit over doorgang International Breakdance Event in Heerlen op 6 april

Print
Besluit over doorgang International Breakdance Event in Heerlen op 6 april

Het is onzeker of het IBE in Heerlen eind juli doorgaat. Afbeelding: Luc Lodder

HEERLEN / Hoensbroek -

Het bestuur van het IBE in Heerlen hakt begin april de knoop door over al dan niet doorgaan van het evenement in Heerlen. „Ook als de corona-crisis lijkt ingedamd, moeten we ons afvragen wat de risico’s zijn”, zegt voorzitter Paul Reijns.

Reijns: „Bedenk dat het evenement bezoekers uit de hele wereld naar Heerlen trekt. Daar moeten we rekening mee houden, in het belang van de stad. Op 6 april komen we bijeen om te bespreken wat we gaan doen.”

Mocht het IBE niet doorgaan, dan wordt er mogelijk in samenwerking met de Nieuwe Nor een afgeslankt lokaal breakdance evenement gehouden. Ook dat hangt af van de situatie en de adviezen van het RIVM, benadrukt Reijns.

Het IBE staat vooralsnog gepland van 31 juli tot en met 2 augustus. De voorverkoop van kaarten is uitgesteld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen