Rammstein ontkent coronabesmetting frontman Till Lindemann

Print
Rammstein ontkent coronabesmetting frontman Till Lindemann

De Duitse rockband Rammstein ontkent dat frontman Till Lindemann het coronavirus onder de leden heeft. Lindemann bracht afgelopen nacht wel door op de intensive care in een Duits ziekenhuis.

„Gisterenavond is Till Lindemann op advies van de arts van de band opgenomen in het ziekenhuis”, staat in een verklaring die Rammstein vrijdag op de website plaatste. „Hij heeft de nacht doorgebracht op de intensive care maar heeft die weer verlaten en voelt zich beter. Till is negatief getest op het coronavirus.”

Verschillende Duitse media meldden vrijdagochtend dat de 57-jarige Lindemann op de intensive care lag met een coronabesmetting. De Rammstein-rocker zou op het randje tussen leven een dood hebben gebalanceerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen