Hel van Voerendaal schuift door naar 2021

Print
Hel van Voerendaal schuift door naar 2021

De Hel van Voerendaal schuift door naar 2021. Afbeelding: Annemiek Mommers

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Schin op Geul -

Wielerwedstrijd Hel van Voerendaal wordt verschoven naar volgend jaar. De wedstrijd die dit jaar plaats zou vinden op 2 augustus wordt daarmee geschrapt.

De tocht zou plaatsvinden op een parcours van 19 kilometer, met als startplaats Schin op Geul en finishplaats Klimmen. Het Rondecomité’64 Voerendaal heeft besloten om de wedstrijd dit jaar te schrappen vanwege de gezondheidssituatie in de huidige crisis en vanwege de ingrijpende economische gevolgen ten aanzien van de sponsoren van de ‘Hel’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen