Op Maas overboord geslagen man overleden

Print
Op Maas overboord geslagen man overleden

Afbeelding: Track ‘88

Baarlo / Belfeld -

Duikers hebben vrijdagavond bij de sluis van Belfeld/Baarlo het levenloze lichaam van een man uit het water gehaald die eerder op de dag overboord was geslagen.

De hulpdiensten werden in de ochtend gealarmeerd omdat er iemand van een schip zou zijn gevallen. Daarop werd een grote zoekactie op touw gezet waarbij onder meer een boot met sonarapparatuur werd ingezet. Ook zochten brandweer, ambulance, Rijkswaterstaat en politie op en langs de oevers naar de vermiste.

De zoektocht duurde de hele dag. Pas in de namiddag werd het lichaam met behulp van sonar gelokaliseerd, waarna duikers de man in de avond uit het water haalde.

De andere opvarenden van het schip zijn opgevangen. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. De inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) stelt een onderzoek in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen