Geen OLS dit jaar, maar in 2021

Print
Geen OLS dit jaar, maar in 2021

Afbeelding: De Limburger

Meijel -

Het OLS vindt dit jaar niet plaats en wordt verzet naar 2021. Dat heeft de organisatie in samenspraak met de OLS Federatie en gemeente Peel en Maas vrijdagavond besloten.

De organisatie komt door het besluit van de regering om tot 1 juni bijeenkomsten en evenementen te annuleren tijd te kort om het schuttersfeest goed voor te bereiden, laat ze weten op haar site. Het schuttersfeest zou op 5 juli plaatsvinden in Meijel.

In de verklaring staat verder dat de organisatie haar verantwoordelijkheid wil nemen, omdat gezondheid voor alles gaat. ‘Ook willen we voor duidelijkheid zorgen in deze onzekere tijden voor onze vele vrijwilligers en OLS-partners. Een dankjewel aan iedereen die zich de afgelopen tijd voor de organisatie heeft ingezet. Mensen, houd je goed en zorg voor elkaar.’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen