Twee gewonden bij ongeval op Duitse grens bij Schinveld

Print
Twee gewonden bij ongeval op Duitse grens bij Schinveld

Bij het ongeval werd ook een traumahelikopter ingezet. Afbeelding: De Limburger

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Bij een ongeval op de Heringsbosch in Schinveld zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even voor 19.00 uur op de weg die over de grens tussen Nederland en Duitsland loopt. In Duitsland is de weg bekend Neutralen Straße.

De hulpdiensten van het Duitse Kreis Heinsberg werden ingezet. Bij het ongeval kwamen een 50-jarige en een 30-jarige bestuurder van een personenauto frontaal met elkaar in botsing. Beide mensen werden lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer kwam eraan te pas om de 50-jarige bestuurder uit zijn auto te bevrijden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen