Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf

Print
Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf

Afbeelding: AD/Perry Roovers /MaRic Media

In een woning in Etten-Leur zijn vanavond vier doden gevonden. Uit onderzoek blijkt dat hier mogelijk sprake is van een misdrijf, meldt de politie.

De slachtoffers zijn vermoedelijk de bewoners. Het onderzoek is in volle gang. De woning bevindt zich in de Dasseburcht. Zowel de straat als het pleintje waar de woning aan ligt, zijn volledig afgezet. Rondom de woning zijn schermen neergezet.

De politie ging even na 18.00 uur af op een melding bij de woning. Op basis van wat agenten daar aantroffen werd in eerste instantie de brandweer ingeschakeld, waarna meerdere lichamen werden aangetroffen. Het door de politie ingestelde onderzoek bij de woning gaat vermoedelijk nog uren duren.

Burgemeester Miranda de Vries heeft via Twitter geschokt gereageerd op het heftige incident. ,,Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden‘’, schrijft ze.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen