Politie pakt duo op na beroving in woning Roermond

Print
Politie pakt duo op na beroving in woning Roermond
Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De politie heeft zaterdagavond een vrouw uit Roermond en een man uit Weert aangehouden vanwege een beroving in een woning in Roermond.

De beroving heeft rond 20.30 uur plaatsgevonden in een woning aan de Abdijhof in Roermond. Daar zouden twee mannen na een conflict beroofd zijn van hun telefoon en geld. Even later heeft de politie de twee verdachten, een 40-jarige Roermondse en een 34-jarige Weertenaar aangehouden. De politie onderzoekt nog wat de exacte toedracht is van de beroving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen