Onderzoek naar bescherming van mensen met vitaal beroep in Heerlen

Print
Onderzoek naar bescherming van mensen met vitaal beroep in Heerlen

Afbeelding: Hollandse Hoogte

Heerlen / Hoensbroek -

De Heerlense afdeling van de SP onderzoekt hoe het gesteld is met de bescherming van mensen met een vitaal beroep. De partij heeft daartoe een online vragenlijst opgesteld.

Mensen met een vitaal beroepen zijn onder meer artsen, verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, vakkenvullers, schoonmakers en chauffeurs. „We moeten ervoor zorgen dat mensen in vitale beroepen goed hun werk kunnen blijven doen”, zegt SP-raadlid Yolanda Claessens. „Beschermingsmiddelen zoals mondkapjes zijn daarvoor enorm belangrijk. Daarom willen weten in hoeverre er tekorten aan dat soort materialen bestaan.”

De vragenlijst is te vinden op heerlen.sp.nl. De partij zal de ingestuurde ervaringen verzamelen en delen met het gemeentebestuur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen