Twee kinderen, moeder en oma overleden bij drama Etten-Leur, politie zoekt vader

Print
Twee kinderen, moeder en oma overleden bij drama Etten-Leur, politie zoekt vader

Bij het huis in Etten-Leur. Afbeelding: Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De vier overleden personen die zaterdag werden gevonden in een woning in Etten-Leur zijn twee jonge kinderen, een moeder en een oma. De politie is op zoek naar de vader.

De recherche is een grootschalig onderzoek begonnen. Dat duurt zondag nog heel de dag voort. Voor de betrokken agenten is het Team Collegiale Ondersteuning opgeroepen. Vanuit hun ervaring en kennis kunnen zij helpen met de verwerking van emoties na een schokkende gebeurtenis.

Lees ook: Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf

Afgezet

De vier overledenen werden zaterdag gevonden in een woning aan de Dasseburcht. De straat en het pleintje waar de woning aan ligt werden direct volledig afgezet in verband met het onderzoek. Rondom de woning werden schermen neergezet.

De politie meldt ook nu weer dat uit onderzoek blijkt dat mogelijk sprake is van een misdrijf. ‘Naar de vader van het gezin zijn wij nog op zoek in verband met mogelijke betrokkenheid bij dit incident. Daarnaast maken we ons ook zorgen om zijn welzijn.’ Op de website politie.nl is een foto van hem geplaatst.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen