Drama in Etten-Leur: vader getroffen gezin gezien bij supermarkt, politie stuurt burgernetmelding

Print
Drama in Etten-Leur: vader getroffen gezin gezien bij supermarkt, politie stuurt burgernetmelding

Familiedrama in Etten-Leur. Vier mensen komen om het leven. Afbeelding: Perry Roovers - MaRicMedia

De politie heeft zondagavond in Etten-Leur een burgernetmelding verstuurd in haar zoektocht naar de 33-jarige vader van het omgebrachte gezin in die plaats. Onur Kandemir werd gisteren rond 17.30 uur gezien in de omgeving van een supermarkt aan het Van Bergenplein.

Dat laat de politie zondagavond weten na het versturen van de burgernetmelding om 22.24 uur.

Lees ook: Twee kinderen, moeder en oma overleden bij drama Etten-Leur, politie zoekt vader

,,Uit onderzoek is gebleken dat de vader van het gezin zaterdag 27 maart rond 17.30 uur is gezien in de omgeving van een supermarkt gelegen aan het Van Bergenplein. De man is rond dat tijdstip ook lopend te zien op camerabeelden van een snackbar gelegen aan datzelfde plein’’, aldus de politie.

Het vermoeden bestaat dat de man zich van de Dasseburcht naar het Van Bergenplein heeft verplaatst. Daarom wordt iedereen met beveiligingscamera’s in dat gebied opgeroepen zich te melden. Het gaat om het gebied op onderstaande foto.

In een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur werden gisteren rond 18.15 uur vier overleden personen gevonden. Het gaat om twee jonge kinderen van 6 en 2 jaar oud, hun moeder en hun oma. De politie zoekt naar de vader en maakt zich zorgen om zijn welzijn. Daarom publiceerde de politie eerder al zijn naam en foto op de politiesite. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. De vader van het gezin, de 33-jarige Onur Kandemir, is mogelijk betrokken bij het incident.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen