Vermaak bij verzorgingshuizen

Print
Vermaak bij verzorgingshuizen

Ton Meisen draaide zondagmiddag verzoekplaatjes voor bewoners van zorgcentrum De Baenje in Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bij diverse verzorgingshuizen in de Westelijke Mijnstreek hebben afgelopen weekend burgers, verenigingen of artiesten bewoners een hart onder de riem gestoken met een optreden.

Vanwege de coronacrisis mogen bewoners geen bezoek krijgen. Bij zorgcentrum De Baenje in Sittard trok Ton Meisen, bekend van de Janse Bagge Bend, zondagmiddag alle registers open om hen even wat afleiding te bezorgen. Winterse buien en een haperende pick-up weerhielden hem er niet van om vanuit een vrachtwagentje als DJ op te treden. Hij draaide verzoeknummers van bewoners, die in hun kamers voor het raam stonden te zwaaien of zelfs een dansje maakten met zorgpersoneel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen