Operalegende Placido Domingo opgenomen in ziekenhuis met coronavirus

Print
Operalegende Placido Domingo opgenomen in ziekenhuis met coronavirus

Afbeelding: AFP

Operalegende Placido Domingo (79) is opgenomen in het ziekenhuis van Acapulco in Mexico met complicaties veroorzaakt door het coronavirus. Dat bevestigt een woordvoerder van de tenor aan CNN. „Het gaat goed met hem en hij reageert goed op de behandeling.”

Op zijn Facebookpagina maakte Domingo afgelopen week al bekend dat hij positief was getest op het coronavirus. Hij riep zijn fans op om goed hun handen te wassen en de richtlijnen van overheden te volgen. ‘Samen kunnen we dit virus bestrijden, zodat we hopelijk snel weer terug kunnen naar ons normale dagelijkse leven’, schreef hij toen.

De 79-jarige Spaanse operalegende nam afgelopen jaar afscheid bij de Los Angeles Opera. Hij werd kort daarvoor door tien vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Vorige maand bood de zanger zijn excuses aan voor zijn gedrag en zei hij verantwoordelijkheid voor zijn daden te zullen nemen. Twee dagen later kwam Domingo daar echter weer op terug en ontkende hij dat hij zich had misdragen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen