Parkeerterrein sporthal Berg en Terblijt wordt vervroegd opgeknapt

Print
Parkeerterrein sporthal Berg en Terblijt wordt vervroegd opgeknapt

De inmiddels opgebroken parkeerplaats bij de sporthal in Berg. Afbeelding: De Limburger

Berg en Terblijt -

De parkeerplaats bij sporthal De Bosdries en de basisschool in Berg en Terblijt wordt vervroegd opgeknapt.

De herinrichting van het parkeerterrein is onderdeel van de reconstructie van de Valkenburgerstraat. De parkeerplaats zou aanvankelijk in de zomervakantie worden aangepakt als de school dicht is.

Omdat de sporthal nu door de coronacrisis gesloten is en het schoolgebouw slechts sporadisch wordt gebruikt, heeft aannemer BLM dat werk naar voren gehaald: de overlast is op dit moment minimaal. De straat langs het parkeerterrein blijft gewoon open.

Het werk aan de Valkenburgerstraat zelf vordert gestaag. Op 7 april wordt het vernieuwde gedeelte tussen de studio van Falcon Radio en de supermarkt in één keer afgewerkt met een nieuwe asfaltlaag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen