Lokale omroep Heuvelland kiest gespiegelde 3’s als logo

Print
Lokale omroep Heuvelland kiest gespiegelde 3’s als logo

Afbeelding: 3Heuvelland

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

De lokale omroep 3Heuvelland heeft twee gespiegelde 3’s gekozen als logo.

Het nieuwe beeldmerk is afgelopen zaterdag gepresenteerd op tv, kabelkrant en sociale media.

Het was de bedoeling dat de burgemeesters van Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten de omroep zaterdag officieel zouden lanceren. Dat is echter niet doorgegaan in verband met de coronacrisis.

3Heuvelland is ontstaan uit een fusie van Omroep Krijtland (Vaals en Gulpen-Wittem) en Maas en Mergelland (Eijsden-Margraten). De lokale omroep zendt uit vanuit de studio in Gulpen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen