Digitaal een kaars branden voor personeel en patiënten Zuyderland

Print
Digitaal een kaars branden voor personeel en patiënten Zuyderland

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Sinds maandagmiddag biedt Zuyderland op haar website de kans om een kaars te branden. De digitale steun is bedoeld voor zowel patiënten als het personeel.

Via de website kan naast de aangestoken kaars ook een boodschap achtergelaten worden ter ondersteuning. Zuyderland heeft de pagina maandag om 11.00 uur online gezet en sindsdien zijn er al tientallen hartverwarmende reacties geplaatst. Tevens biedt Zuyderland op haar site de kans om patiënten een digitaal kaartje te sturen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen