Weekmarkt Susteren gaat toch door

Print
Weekmarkt Susteren gaat toch door

Weekmarkt in Susteren. Afbeelding: Archief De Limburger/René Corten

Susteren -

De weekmarkt in Susteren kan door de nieuwe noodverordening vanaf donderdag 2 april als vanouds plaatsvinden op het Willibrordusplein.

Begin vorige week werd door de Veiligheidsregio Limburg Noord besloten alle weekmarkten te verbieden in verband met het coronavirus. Dit was echter een strengere maatregel dan de landelijke richtlijn die marktkramen met etenswaren nog wel toestaat te verkopen. Sinds vorige week vrijdag heeft ook de Veiligheidsregio de landelijke richtlijn in een noodverordening opgenomen. Wel roepen de marktkooplui bezoekers op om de richtlijnen met betrekking tot afstand en hygiëne in acht te nemen tijdens een bezoekje aan de markt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen